Schrijf nu in voor cursus Energiebeheer Gebouwen

Schrijf nu in voor cursus Energiebeheer Gebouwen

Praktisch en doelgericht de basisbeginselen leren van besparen op energieverbruik en exploitatiekosten. Dat biedt de cursus “Energiebeheer Gebouwen”.

Verantwoordelijken voor vastgoed en beleidsmakers, facility managers en (technisch) gebouwbeheerders krijgen inzicht in de energieprestatie van een gebouw en de gebouwgebonden installaties, het realiseren van energiemonitoring, analyseren van energiedata en het rekenen aan besparingsmaatregelen. De inkoop van energie komt aan bod, naast energie prestatiecontracten en de ESCo.

De cursusreeks omvat vier delen, welke ook afzonderlijk te volgen zijn:
– deel 1: de energieprestatie
– deel 2: energiemonitoring
– deel 3: energie inkoop
– deel 4: energieprestatiecontracten

De cursus wordt voor de tweede keer georganiseerd. De eerste reeks werd positief beoordeeld door de deelnemers, die diverse sectoren vertegenwoordigden, van de zorg en gemeentelijke vastgoed, tot installatiebedrijven en energieadviseurs.

“Zeer tevreden over de cursus. De wens om te komen tot het terugdringen van de energielasten, slaagt alleen indien je het integraal aanpakt. De diversiteit van de behandelde onderwerpen, en de bevlogenheid van de docenten, hebben deze overtuiging bij mij alleen maar versterkt.” (Peter Roest, directeur Alpha Energy BV).

Inschrijven op de cursusreeks of delen daarvan is nog mogelijk. Bekijk het volledige programma met de locaties en cursusdata en reserveer nu nog uw deelname.