Drone filmt zonnebadende man op windturbine (video)

Drone filmt zonnebadende man op windturbine (video)

Een dronebestuurder die een zestig meter hoge windturbine filmde, zag tot zijn verbazing een man zonnebadend op de gondel liggen.

De Amerikaanse Kevin Miller gebruikte zijn drone om filmbeelden te schieten van een windturbine in de staat Rhode Island. Boven op de gondel bleek een oudere man heel relaxed van de zon te genieten op zestig meter hoogte.

In het filmpje, gepubliceerd op de nieuwssite Mail Online, is te zien hoe de man zich opricht als hij het vliegende voertuig opmerkt door het geluid van de rotorbladen en vervolgens naar de drone zwaait.

Miller, die de turbine wilde filmen terwijl deze buiten gebruik was, verklaarde tegenover Mail Online dat hij besloot om dichterbij te vliegen toen hij zag dat er een man op de gondel lag: “Toen ik eenmaal dichterbij was, bewoog ik de drone heen en weer om hallo te zeggen, en de man gebaarde naar de drone. Het was een coole interactie tussen ons. Toen ik de drone aan het landen was, leunde hij over de rand. Ik keek op en zwaaide naar hem en hij zwaaide terug. Heel erg leuk.”

Bron: Mail Online

Beeld wind-turbine: Publiek domein / Publiek domein